A 72 éves massachusettsi Gloria Scott szakember segítségét kérte egy kialudt fény miatt.

John Kinney villanyszerelő és ezermester meg is jelent kicserélni a villanykörtét. A helyzetet látva azonban úgy ítélte meg, nem csak izzócserére van szükség. Számos elektromos és egyéb problémát talált az eléggé leromlott állapotú házban. Mivel az idős hölgynek nem volt sem családja, aki segítsen neki, sem pénze a felújításra, a férfi úgy döntött, többet tesz annál, mint amivel megbízták.

Önkénteseket toborzott és adománygyűjtést szervezett a néni házának felújítására. A terv olyan jól sikerült, hogy Gloria Gladiátorai néven az egész ingatlant elkezdték felújítani. Sorra került az elektromos vezetékek és vízcsövek cseréje, a falak javítása, festése, a kert rendberakása. Számos szakember, valamint szaktudás nélküli segítőkész ember csatlakozott az akcióhoz. Az adományokból fedezték a szükséges anyagköltséget. Volt, aki a munkájával, volt, aki a szaktudásával járult hozzá a felújításhoz, de akadt, aki azzal segített, hogy ebédet készített az önkénteseknek.

Az idős hölgy nagyon meghatódott és hálás a férfinek, amiért az összekovácsolt egy egész csapatot az otthona felújítása érdekében. Ismerősök és ismeretlenek áldoztak időt, pénzt, energiát arra, hogy szebbé tegyék Gloria életét.

Az akció olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttek, folytatják. Ha végeztek az idős néni házával, másoknak is szeretnének segíteni. Példás összefogás!

Forrás: BoredPanda