Az újonnan indult platformon az Airbnb-hez hasonlóan lehet majd medencéket bérelni, akár egy órára vagy hosszabb időre is.

A Swimply elnevezésű oldalon egymásra találhatnak azok, akik bérbe adnák a saját medencéjüket és azok, akik némi fizetségért cserébe igénybe vennék a szolgáltatást.

Az árak a medencék elhelyezkedésétől, méretétől függően változóak, de már 10 ezer forintnak megfelelő dollárért lehet fürdőzni Amerika szerte. Aki lakásban él, annak remek lehetőség lehet ez, hogy kiélvezze a strandhangulatot, azok zsúfoltsága nélkül. Kérésre törülközőt is biztosítanak a tulajdonosok, illetve fürdőszobahasználatot, mégsem kerül annyiba, mintha komplett nyaralókat vennének bérbe.

Lehet ebben fantázia, ha elég nagy lesz rá az igény, jó eséllyel Európában is elterjed majd ez a trend. Nem mindenki engedheti meg magának vagy van lehetősége, hogy hatalmas medencéket építtessen ki és tartson fenn, a felfújhatós kismedencék pedig nem ugyanazt az élményt adják.

Szívesen bérelnél egy feszített víztükrű medencét egy csendesebb helyen pár órára, minthogy a strandokon vagy tavaknál időzz a tömeggel?