Meglepő, döbbenetes, bizarr dolgok lapulnak olykor a zárt ajtók mögött, általában főként ott, ahol a legkevésbé számítanánk rá.

A következőkben ilyen történetekből válogatunk, amiket olyan emberek meséltek el, akik a munkájuk kapcsán vettek észre furcsaságokat mások otthonában. Mentősök, rendőrök, szerelők, futárok egyesüljetek!

Egzotikus állatok

Ez nem is olyan ritka, mint hinnénk. Tigrisek, aligátorok, őzek és más vadállatok is előfordulnak háztartásokban, de talán a legemlékezetesebb az lehetett, ahol egy lajhár lakott a fürdőszobában, ami otthonossá is volt téve a számára.

Megcsonkított próbababa

Egy látványosan hiányos és meggyilkolt bábu a tulajdonos élethű mása volt. Mint kiderült, a színésznő latex másolatát filmjelenetekhez készítették, de a forgatás után megtarthatta.  Hol lehetne jobb helyen, mint az otthonában díszként?

Kínzókamra vagy szexfétis?

Végigfut az ember hátán a hideg, ha talál egy pincehelyiséget, aminek a falai falai pirosak és nem található benne semmi más, csak egy szék középen, ami alatt/mellet kettő hatalmas csavar lapul. Bármilyen célból is legyen, mindenképp ijesztő. Akárcsak a láncok, bilincsek a falakon és más hasonlók.

Alufólia

Ha nem a konyhában találkozunk vele, hanem az ágy fölött sátorként, akkor tudhatjuk, hogy a tulajdonosának nem látnak bele az álmaiba az ufók vagy valami ilyesmi. Az ablakokra helyezve nem kevésbé aggasztó.

Kosz és rendetlenség

Előfordul kóros szinteken, ami furcsa módon sokszor nagyon is ápolt és jól öltözött emberek otthonában van. Nem a kiömlött kávéfoltról vagy némi kenyérmorzsáról beszélünk, hanem arról, amikor egy házban csak csapásokon lehet közlekedni, mert szinte plafonig ér a szemét. A falakban csontok, mindenfelé döglött rágcsálók, amit még lehet fokozni egy képzeletbeli házastárssal.

Bizarr dekorációs elemek

Kép a falon a vécén dohányzó ördöggel az étkezőben, vagy golfozó Jézussal a mosdóban. A ház tulajdonosairól készült aktképek a falon sem gyengék, de talán kanyarban sincsenek a nappali közepén álló ATM-hez képest.

Mi volt a legfurcsább, amit valakinél láttál?

Forrás: BoredPanda