A gyönyörű egyéves bengáli macska, Amber az élő bizonyíték erre.

Békésen éldegélt Jasmine Stork a cicusával, mígnem a macska egy nap megtanulta használni a csapot. Először jópofának tűnt ez a szuperképesség egy háziállattól, gazdája videóra is vette az attrakciót. A közönség örült, Jasmine büszke volt, Amber fürdőzött a rajongásban. Aztán már nem csak a csapot tudta kezelni, hanem a dugót is, és itt kezdődtek a bajok.

Jasmine kiszaladt a közeli boltba ennivalóért, mit sem sejtve vásárolt. Hazaérve aztán jött a kellemetlen meglepetés: a nappali plafonjáról csöpögött a víz.

A macska új tudásának és a gazdi feledékenységének kombinációja, miszerint elfelejtette becsukni a fürdőszoba ajtaját, vezetett a kisebb katasztrófához.

A nagy mennyiségű víz azon túl, hogy eláztat mindent, a bedugott elektromos berendezések miatt könnyen nagyon veszélyessé válhat. Szerencsére Jasmine nem volt távol túl sokáig, így nem vált teljesen lakhatatlanná a ház, de a kár valószínűleg így is jelentős. A mennyezet javítása, a padló cseréje és más tönkrement holmik pótlása nem olcsó mulatság. Lehet, hogy egy csapcsere sem ártana, hogy meg lehessen előzni egy további macskatasztrófát.

A cicus persze mindeközben vígan pancsolt, egy szemernyi megbánást sem tanúsított. Lehet, hogy még csodálkozott is, hová lett a nagy rajongás, amit a csap kezelésével ért el?

Forrás: LADBible