Tarkabarka választék.

Ki látott már olyat, hogy egy automatából ne kávét vagy csokit lehessen venni, hanem fonalat? Azok, akik mostanában egy philadelphiai borbélyüzletben jártak! Az ’Elements of Grooming’ nevű barbershopban ugyanis egy ilyen gépezet került felállításra. Édesség vagy ital helyett ebből az automatából fonalat kaphatunk.

A rendhagyó gép felállítása Emani Outterbridge dizájner ötlete volt. A 24 éves hölgy úgy gondolta, hogy helye van az elképzelésének, amely nyomán mindenki olyan fonálhoz juthat, amilyenhez szeretne. A gombolyagok Emani saját fonalai, rendkívül tarkák, a színskála egészen a világoskéktől a neonzöldig terjed.

Outterbridge maga 12 éves korában tanult meg horgolni és alig volt 15 éves, amikor már saját online üzleti vállalkozásba fogott. Azóta számos ruhadarabot tervezett, a sikerek pedig arra ösztönözték, hogy ne csak ruhákban gondolkodjon.

Az automata ötlete egyébként akkor pattant ki a lány fejéből, amikor eltörte a lábát és 6 hetes felépülését tervezte. Abban az időben kezdett fonalakkal dolgozni. A gondolatot tett követte, a közösségi médiában nagyot ment az ötlete, és egy pénzgyűjtő kampány során a felállításhoz szükséges összeget is előteremtette.

Forrás: mymodernmet.com