Nem csak egy-egy jól elhelyezett különleges dísz, hanem az összes falat sörösdobozok borítják.

Alighanem a Budweiser márkájú sör legnagyobb rajongójának otthona volt a nemrégiben ingatlanpiacra kerülő lakás. A floridai Lake Worth egyik társasházában található az extrémen dekorált ingatlan. A fürdőszobán kívül minden helyiség (még a plafonok is) a komlós nedűt hirdetik. A sajátos ízlésre már az egész világ felkapta a fejét, a Budweiser sörgyár is hízelgőnek találta az ötletet, a ‘tökéletes házként’ említették a posztjukban.

A nemrégiben elhunyt férfi egész életműve látható a falakon. Azon túl, hogy rengeteg sört kellett elfogyasztania (feltehetően baráti segítséggel) élete során, hihetetlen munka és precizitás van abban, ahogy burkolatként felragasztotta az alumíniumdobozokat. Az újrahasznosítás egy meglehetősen sajátos módja ez, de összhatásában kimondottan jól mutat:

Nem ő volt az első, aki az otthonában tisztelgett a sör előtt. Úgy tűnik, az ital szerelmesei nagyon kreatívak tudnak lenni, korábban egy pár a kupakokban látta meg a lehetőséget. Ők a mosdójuk padlóját díszítették söröskupakokkal.

A floridai ingatlan 110 ezer dollárért lett meghirdetve, majd engedtek az árból egy keveset, de a kikerülő képek és a sörgyár hozták el az igazi népszerűséget, így egyre nagyobb az érdeklődés a lakás iránt. A komoly érdeklődök közül kerülhet ki az otthon új tulajdonosa, aki remélhetőleg megtartja majd az egyedi dekorációt.

Forrás: Upi, képek: www.facebook.com/Budweiser