Egy blogger házaspár kellő humorral közelíti meg a családi élet örömeit és nehézségeit.

Ennek ékes bizonyítéka, ahogy beszámolt a férj a neje ötletéről, hogy hatalmas szobanövényekkel gazdagítsák otthonukat. Elsőre nem is gondolta, hogy mekkora zöldeket nézett ki az asszony. Akkor kezdett gyanússá válni a dolog, amikor segítenie kellett becipelni őket a házba. A célállomás a hálószoba volt, hogy onnantól jó levegőben alhassanak. A férfi ‘Jurassic’ méretű növényekként emlegette a jövevényeket:

A férfi arcán közel sem volt akkora öröm, mint a feleségéén.

A történet itt természetesen nem ért véget. Miután nyilvánossá tette a férfi a hálószoba új dzsungelszerű hangulatát, sok hozzászóló említette meg, hogy ekkora növényekben bizony sok pók is lapulhat. Ez nem hagyta a hölgyet nyugodni, így este 11 óra tájt úgy döntött, hogy ki kell tenniük azokat a teraszra. A többes szám persze azt jelentette, hogy a férjnek. Mit tehet ilyenkor az ember? Kimászik az ágyból és teljesíti a küldetést az orra alatt elmormolt káromkodások közepette.

Ott sem voltak igazán jó helyen, így volt ebben még egy-két kör:

1. Vidd ki a növényeket
2. Hozd vissza őket
3. Vidd ki őket újra

Végül úgy döntött a nő, hogy irány a földszint, aztán vissza kell őket vinni a boltba, mert mégis inkább függőlámpák és kandalló kellene a hálószobába.

Ugye, milyen jó móka a házasság?

Forrás: DaDMuM