Már egy hónapja éjszakázik egy francia család a balkonon, mert félnek a lakásban.

Patricia és David két gyermekükkel költöztek tavaly szeptemberben egy szociális lakótelepre. A francia Replonges több emeletes épületében kaptak lehetőséget, hogy egy tágas, fényes és modern otthonuk legyen. Az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis elmondásuk szerint egyre több furcsa jelenséget kezdtek tapasztalni.

Először egy fekete árny jelent meg a szobában, aztán a lámpák aludtak ki véletlenszerűen, olykor a tévé kapcsolt be magától, vagy a telefon fagyott le, és furcsa zajok jöttek a konyhából is.

Félelmükben sátrat állítottak az erkélyen és kiköltöztek oda. A rettegő házaspár még szellemirtót is kihívott, aki a mágneses energia segítségével észleli a kísérteteket, és azt mondta nekik, hogy valóban ott él egy csapdába esett szellem, aki azt akarja, hogy elköltözzenek onnan.

Csak a fantázia műve vagy a túlvilágról riogatnak minket?

Ők is szeretnének menni, de nincs rá anyagi lehetőségük, a szociális segélyprogram keretében pedig nem akarnak új lakást adni nekik emiatt, hiszen korábban két másik családnak semmi ilyen jellegű problémája nem volt a lakásban.

Mi lehet ilyenkor a megoldás? Fokhagymafüzér és szellemirtók? Vagy terápiás kezelés a családnak? Nem mindenki hisz a paranormális jelenségekben, pedig elég sokan állítják, hogy megtapasztalták. Valóban könnyebb őket bolondnak bélyegezni, mint felvenni a harcot egy megfoghatatlan jelenséggel. De mi van, ha igazuk van és tényleg köztünk élnek a kísértetek?

Forrás: OddityCentral