Türelemjáték.

Van valami hihetetlenül megnyugtató abban, ha hátrahagyva a digitális kütyüket olyan tevékenységbe kezdünk, amelyhez a két kezünket kell használnunk. Talán ezért szeretnek sokan kötni, horgolni, kirakózni és legózni. A LEGO nem csak a gyerekek kiváltsága, nagyon sok felnőtt is örömmel merül el a színes kockák világában.

A cég folyamatosan arra törekszik, hogy minden korosztálynak a kedvére tegyen, újabb és újabb kreatív termékekkel rukkolnak elő. Most egy elképesztő újdonságot dobnak piacra, főként a felnőtteket célozva. A LEGO Art elnevezésű sorozatban saját, popkultúra által inspirált fali poszterünket készíthetjük el.

A LEGO Art paletta több terméket foglal magában: kapható lesz színes mozaikváltozatban Andy Warhol ikonikus Marilyn Monroe képe, a Beatles portréja, Iron Man és a Star Wars Sith karaktere is. Minden szett lehetőséget biztosít arra, hogy több változatban elkészítsük a dizájnt, amennyiben kellően türelmesek vagyunk. Képenként kb. 3500 darab kis elemet kell a helyére raknunk, természetesen építési útmutató szerint. Ráadásként minden szetthez egy ajándék 90 perces lejátszási lista jár, így az összerakás során a zenét hallgatva megfelelő hangulatba kerülhetünk.

Amikor elkészültünk a művel, a poszter elfoglalhatja méltó helyét a falon.

A LEGO Art sorozat 2020. szeptember 1-jétől lesz elérhető az USA-ban, és augusztus 1-jétől a nemzetközi kiskereskedelemben.

Forrás: mymodernmet.com, képek: LEGO