Egy dolog finom és ízletes ételeket készíteni a konyhában, de mi a helyzet akkor, ha az egész családunkat vagy a baráti körünket is szeretnénk megvendégelni?

Mert természetesen az is fontos, hogy milyen környezetben fogyasztjuk el az elkészült ételt. A beépített ülősarokkal ellátott konyhaszigetet mintha pont erre a célra találták volna ki! Ideális, ha például szeretnénk egy igazi, többfogásos ünnepi ebédet vagy vacsorát elkölteni a szeretteink körében. Reggelizősaroknak sem utolsó, valljuk be.

Ha közvetlenül a konyhasziget mellett van az ülőgarnitúra, a szakács vagy szakácsnő még sütés-főzés közben is kényelmesen beszélgethet a családtagokkal, vagy titkos recepteket tud megosztani a vendégekkel. Nincs tehát elszeparálva a társaság többi tagjától, mint például abban az esetben, amikor az étkező egy teljesen külön helyiségben van.

Ülősarokkal kombinált konyhaszigetet a legkülönbözőbb formában, színben, méretben és stílusban találhatunk, így mindenki kiválaszthatja a lakásához, ízlésvilágához leginkább illő darabot.

Következzen tehát kedvcsinálónak néhány igazán szemrevaló konyhasziget-ülősarok együttes!

Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: homeportfolio.com
Fotó: homedit.com