A döbbenetes eset nem mindennapi.

Az atlantai rendőrök több hívást kaptak, hogy nem tudnak kijönni az emberek az IKEA-ból. Ezt igazából semmi nem indokolta, az ajtók nyitva voltak, senki nem ejtett túszokat, mégsem volt kifelé irányuló forgalom.

A kiérkező szervek a kijáraton át jutottak be, a kasszánál a pénztárosok a telefonjukon játszottak, hiszen nem volt ott rajtuk kívül senki. Tovább kutattak áruházban, sok ember ragadt az emeleten: sokan a kiállított kanapén szunyókáltak, mások a telefonjukat nyomkodták, pár ember viszont annyira kétségbeesett, hogy még a nevét is elfelejtette egy pillanatra.

A rend őrei hamar kiderítették mi folyik ott: valaki hamis nyilakat ragasztott a padlóra, így az emberek körbe-körbe masíroztak az áruházban, nem találva a kiutat.

A férfi, aki tette fel is adta magát, le is tartóztatták. Azért ez az ügy felvet pár kérdést. Aki matricát ragaszt a padlóra, az bűnöző? Komolyan pár nyíllal ‘be lehet zárni’ egy csomó embert egy helyre? Rajtam kívül akad még valaki, aki fél attól, hogy sose jut ki az áruház labirintusából rendes nyilakkal se?

Forrás: There is news