Magad is elkészítheted!

Látványos és kerthez illő dekorációt készített Nádi Anita, aki egy fém locsolókannát és egy fényfüzért használt alkotásához. A következőkben részletesen bemutatja, mire volt még szüksége, milyen néhány – nagyon egyszerű – lépés vezetett a kész díszhez és hogy mindez összesen mennyibe került.

Az ötlet pár évvel ezelőtt egy internetes kép alapján jött.

Szükségem volt a kannára, drótkefére több méretben, festékspray-re, elemes dekorfényre, fúróra és gyorskötözőre. Nagyon nehezen találtam meg a megfelelő kannát, de a végére lett 3 db is.

Nagy odafigyelést az összeállítás nem igényelt, jobban a festék szórásánál kell figyelni, hogy szép egyenletes legyen és ne folyjon meg.

Időben nagyjából 2 nap alatt készült el. Első nap csiszoltam, drótkeféztem és festettem. A festék száradási ideje 1 nap. Igaz, azt írták a flakonra, hogy 2 óra, de biztos, ami biztos alapon hagytam száradni. Másnap kifúrtam a kanna rózsájának lyukait nagyobbra, majd egy drót segítségével belefűztem egyesével a dekorfényt, ami ötágú.

Árban nagyságrendileg 2000 Ft volt. Kannát kaptam, azt nem kellett megvásárolnom, a festékspray volt kb. 1500 Ft, a dekorfény kb. 500 Ft. Minden más megtalálható volt a műhelyben.

Köszönjük Anitának, hogy megosztotta velünk a világító kerti dekoráció készítésének módját!