Rengeteg hasznos tudásra is szert tehet az ember az internet segítségével.

Ehhez azt kell elsajátítani első sorban, hogy meg tudjuk különböztetni a valós információkat az álhírektől. Nagyon jó szakembereket és kóklereket is lehet találni a világhálón, ha sikerül jót választani, értékes ismeretekkel lehetünk gazdagabbak. Emma Green úgy döntött, ha maga is megtanulja az átalakításhoz szükséges műveleteket, mindezt a bárki számára elérhető videók segítségével.

Mivel az egyik fia 13, a másik 16 éves, az anyuka úgy gondolta, hogy ideje saját teret biztosítania nekik a közös szoba helyett. Abban látta a megoldást, hogy a saját, nagyobb szobáját osztja ketté a gyermekeinek, ő maga pedig beköltözik a kisebbik szobába, ahol addig laktak a srácok. Ennek kivitelezéséhez válaszfalat kellett építenie a nagyszobába, amit videókból sajátított el. Hat hétig esténként és hétvégente dolgozott az átalakításon, mire megvalósította.

Olajozottan haladt a munka, egyszer akadt csupán problémája. Mivel nem számított az ajtó körül vezetett kábelre, így azt majdnem átvágta. Ehhez segítséget kért, egy villanyszerelésben jártas barátja megmentette a vezetéket, amit a padló alá és a falba sikerült elrejteni. Ettől eltekintve remekül teljesítette a feladatot, mindenki örül az új szobájának. Ez nem kis teljesítmény egy 50 éves nőtől, arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt spórolt vele!

Forrás: Metro