Hiánypótló termék.

A Stephan Verkaik és Beth Horneman tervezte fotel lehet a macskák és gazdáik álma.

A bútor magában nem bonyolult, mégis van benne plusz, ez pedig a cicusoknak készített mókuskerék. A párnázott ülőrész, a karfa és a pohártartó szolgálja az ember kényelmét, míg mellette a szőnyeggel borított keréken kedve szerint futhat a kisállat.

Terjedelmesnek tűnik, de ez talán nem túl nagy ár, hogy a szobacica is mozoghasson eleget. A Loveseat elnevezésű bútoron a tervezők szerint a gazdi közelsége könnyebben kedvet csinál a macskáknak, hogy használják a kereket. Mondjuk a cicák pont nem arról híresek, hogy olyan túl sok mindenben befolyással lennénk rájuk, de legyen igazuk.

Az embereknek biztosan jó, hiszen kedvencük épp karnyújtásnyira bohóckodhat tőlük. Remek alapul szolgálhat fotózáshoz is, ráadásul kényelmes is lehet. Ez viszont még tulajdonképpen csak terv, egyelőre közösségi finanszírozással próbálják megvalósítani. Kereskedelmi forgalomba majd akkor fog csak kerülni, ha a Kickstarter-en futó támogatáskérés eléri a kívánt célt. Aki szeretné segíteni az ötletet, az ide kattintva megteheti.

Forrás: BoredPanda

Kapcsolódó cikkünk:
Az ágyunk alatti kuckót a kedvencünk imádni fogja!