Aranyszívű adományozó.

Jonah Larson 12 éves kissrác, és már megőrül érte az internet. Nem csoda, hogy a fiú már olyan sztárok figyelmét is felkeltette, mint Drew Barrymore, és az Instagramon több mint 250 ezren követik. A tini azonban nem pusztán alkot, de nagylelkűen segít is a nehéz sorsú társainak.

Jonah 5 éves volt, amikor talált egy horgolótűt egy táskában, amit a nagynénje adott anyukájának és Jonah két nővérének, hogy nézzék át. Az anya keresett egy oktatófilmet a YouTube-on, majd elment, hogy elvégezzen némi házimunkát. Kb. egy órával később visszajött és addigra már kész is volt egy tökéletes konyharuha.

Jonah Etiópiában született, a szülei örökbe fogadták. Nem felejti el, hogy honnan jött, számára nem csak az amerikai, de afrikai gyökerei is nagyon fontosak.

Ahol csak tud, segít: adományaiból már egy könyvtár és egy tudományos laboratórium is épült az afrikai gyerekeknek.

Most azon dolgozik, hogy a laborba mikroszkópok és más eszközök kerüljenek.

A keze alól kikerülő szépségek újra divatba hozzák a horgolást. Takaró, kabala, sapka: Jonah nagyon szeret alkotni, a saját elképzelései szerint horgolni. Kedvencei a narancs és sárga, élénk színek, de a kék árnyalataival is gyakran dolgozik. A horgolást, a fonalakkal való foglalatosságot igazi nyugtató terápiának tekinti.

View this post on Instagram

Happy Mother’s Day to my mom @jennlarson5. I made this Oculus of Stars doily for her special day (pattern by @draiguna). It’s the biggest doily I’ve ever made with a 28” diameter. Mom said she loves every stitch of it ❤️. Today I’m also thinking of my birth mother in Ethiopia. And, I can’t forget about all of my Instagram mothers, too!☺️#mothersday #mothersdaygift #doily #crochetdoily #crochet #thread #birthmother #ethiopia #momsofinstagram #crochetersofinstagram #ilovemymom #teal #dowhatyoulove #crochetersoftheworld #vintagecrochet #auntlydia #yarnspirations #celebrate #ilovecrochet #diy #craftersofinstagram #makersgonnamake #maker #crafter #happymothersday #staysafe #stayhome #art #artist

A post shared by Jonah’s Hands (@jonahhands) on