Ha az megfelelően van kialakítva.

Jenn és Tyler mindenüket eladták, hogy saját házat építsenek családjuknak, de amíg új otthonuk elkészül, egy lakókocsiban élnek három gyermekükkel és egy kutyájukkal. Ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek, kicsit átalakították a lakóautót, és az eredmény lenyűgöző lett!

Mindössze 26 négyzetméteres, de okos helykihasználással és a hangulat megváltoztatásával tágították a teret. A korábbi barna, sötét bútorok meglehetősen nyomasztóan hatottak.

Nagyjából két hónap alatt a szabadidejükben, közel 600 ezer forintnak megfelelő összeg beleinvesztálásával teljesen új belső teret kapott az aprócska otthon, amivel bizonyítják, hogy mekkora hatása is van a színeknek.

Kicserélték a bútorok egy részét és a megmaradtakat is világosabbá tették. A fehér szín dominál, de helyet kapott bőr kanapé, fa étkezőasztal, fém székek és színes szőnyeg is. Az egész összhatás teljesen megváltozott, miután pár burkolatot is kicseréltek és az apró kiegészítőkkel otthonossá tették.

Még ha átmeneti lakhelynek is alakították át, az új házuk elkészülte után is jó szolgálatot tehet számukra, hiszen kényelmesen tudnak benne utazni is akár. Egy kis kuckó, egy menedék vagy akár a felcseperedő gyermekek is hasznát vehetik a későbbiekben is.

Forrás: Apartment Therapy