A szerencsés jelölt egy hétvége alatt kereshet majdnem 200 ezer forintnak megfelelő angol fontot.

Ehhez nem kell mást tennie, mint nyertes motivációs levelet írni a My Home Move Conveyancing nevű brit ingatlanközvetítő irodának, majd kiválasztás esetén eltölteni két éjszakát meghatározott időpontban az angliai Somerset városában található luxusingatlanban, majd részletes beszámolót írni a tapasztalatokról.

A Manor Holcombe névre keresztelt történelmi György-korabeli kastély mindennel fel van szerelve, amire az ember egy kellemes hétvégén vágyhat. Nyolc hálószoba, öt és fél fürdőszoba, és megannyi extra várja az odalátogatókat. Szabadtéri fűtött medence, pezsgőfürdő, edzőterem, játékszobák, azaz fényűző luxus található a kúriában, ráadásul egy teljes személyzet gondoskodik a kényelemről.

Hatalmas a túljelentkezés, ami nem csoda, hiszen ez az igazán álomba illő munka! A választás nem lesz egyszerű, hogy ki nyeri meg a nagyszerű lehetőséget. Bár a győztes pályázónak magának kell majd gondoskodnia az utazásáról, ez nem túl nagy ár a fizetett üdülésért. Ki ne tesztelne szívesen egy ilyen kastélyt?

Forrás: HouseBeautiful