Azonnal taglózó, széles hatásspektrumú, biztonságos rovarölőszer.

A zöldséges kertekben termelt növények számos rovarnak szolgálnak gazdanövényül: a kártevők mohón lepik el a friss, zsenge kerti vegetációt. A kártevők előszeretettel telepednek meg a dísznövényeken is, rombolva azok esztétikai értékét. A kártételeiket sokszor csak későn vesszük észre, amikor már jelentős lombvesztést vagy terméskárosítást okoztak.

Ezeken a növényeken egyidejűleg több faj is jelen lehet, például levéltetvek, lombrágó hernyók, földibolhák, tripszek, aknázó molyok.

Levéltetvek sárgarépán
Levéltetvek rózsán
Tripszek paprikán

Mit tehetünk? A növényeinket csak korszerű formulációjú, gyors, taglózó hatással és széles hatásspektrummal rendelkező rovarölőszerrel tudjuk hatékonyan megvédeni a kártevőktől.

Mi lehet a megoldás?

A Deltam® új formulációjú piretroid rovarölő szer. A deltametrin hatóanyagot a kártevők táplálkozással és érintőméregként egyaránt felveszik. A szervezetükbe jutva az idegingerületek átvitelét blokkolva gyors, taglózó hatást biztosít.

A Deltam® hatása akár már 1 óra elteltével látható. Formulációjának köszönhetően a kezelt felületen gyorsan szétterül és filmszerű réteget képez, így az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldást kínálja a felhasználóknak. A Deltam®  további előnye, hogy bármely más piretroid tartalmú terméknél hatékonyabban dolgozik meleg időjárás esetén.

Hajtatott és szabadföldi zöldégnövények széles körében (pl. paradicsom, paprika, burgonya, gyökérzöldségek, saláta, hagymafélék, hüvelyesek, tökfélék) és dísznövényekben is használható.

További gyakorlati tanácsokért kattintson ide >