Játszik és jutalmaz.

A gazdik tudják, hogy milyen halálosan képesek unni magukat az órákra otthon hagyott négylábúak (vagy rossz esetben valaminek a szétrágásával foglalkoznak). Szerencsére hamarosan érkezhet az okos megoldás a problémára, egy robot személyében.

A Rocki Robot lehetővé teszi a gazdiknak, hogy kapcsolatba lépjenek a kedvenceikkel bárhonnan, bármikor. A gazdi irányíthatja a robotot a telefonjára letölthető ingyenes applikáció segítségével.

A kis robot a háziállat legjobb barátja lehet addig is, amíg mi távol vagyunk. Segít oldani a stresszt, az egyedüllét érzését, megmozgat, lefoglal. A tulajdonos élőben is nézheti a kutyust vagy cicust a robot kamerájának segítségével, akár az irodájából vagy utazás közben bekapcsolódva. Távolról játszhat, beszélhet is a kedvencével és meglepheti őt egy kis jutalomfalattal. A kétirányú kommunikáció révén hangjával meg is nyugtathatja őt, ha idegesnek, feszültnek látja.

A robot egy (éjszaka is látó) kamerával, mikrofonnal, hangszóróval és 4 kerékkel felszerelt, utóbbiak segítségével előre és hátra is tud mozogni.  Van egy adagolója, amiben akár 15, a gazdi által elrejtett finomságot tud tárolni és adni, és karja, amivel játékot képes megfogni. Elsősorban cicák érdeklődésére tart számot az interaktív lézerpont funkció, amit kergethetnek, miközben mi vezéreljük a fényt.

A robot online már rendelhető 229 dollárért (kb. 75 ezer Ft): Rocki- Preorder – Delivery In January 2022 | Rocki (rockirobot.com)