Az év eleje a fogadalmak időszaka. Ilyenkor sokan megpróbálunk egészségesebben élni, de minimum megszabadulni az ünnepek táján felszedett plusztól.

Ennek a legjobb módja továbbra is a mozgás. Viszont akinek nincs kedve a hidegben kint futni és nem szeretne konditeremre vagy edzésekre költeni, az otthon is tornázásra adhatja a fejét.

Persze nagyobb helyiséggel és nagyobb anyagi kerettel saját edzőtermet is be lehet rendezni, de azoknak sem kell aggódni, akik kisebb helyen és kevés pénzből szeretnék elérni a bomba alakot.

Mikre van szükség hozzá?

  • gumiszőnyeg
  • kézi súlyzó
  • ugrálókötél
  • fitneszlabda

De kiegészíthetjük szivacshengerrel, gumiszalaggal és számos más aprósággal. Ha jó helyen vásárolunk, az összes kellék beszerzése megáll 10.000 forint alatt. A kézi súlyzók helyettesíthetők teletöltött pet palackkal is, így még faraghatunk a költségvetésből. Ha ezek megvannak, akkor még fontosabb dologra kell szert tenni: ez pedig a kitartás!

Workout GIF - Find & Share on GIPHY

Mert nincs az a csodaszer, amely varázsütésre előcsalná a kívánt alakot, bármit is állítanak a reklámok. Mozgás, sport, egészséges étkezés és még több mozgás. Ennyi a trükk!

Az interneten korában már rengeteg segítséget kaphatunk az otthoni gyakorlatokhoz is, és nem utolsó sorban egy edzéstervet. Mert, ha előre felkészülünk, akkor talán könnyebben beépítjük a mindennapokba.

Az első lépés a legnehezebb, utána már visz a lendület!

Hajrá!

Saved By The Bell 90S GIF - Find & Share on GIPHY