Mutatjuk, hogyan készült.

Szabó Krisztina mutatós fali tárolót állított össze újrahasznosított alapanyagokból csészéi számára.

A Pepco-ban volt hasonló virágos képkeret, viszont készlethiány miatt nem lehetett kapni a boltban. Így gondoltam, megcsinálom.

Amire szükség volt

Egy használt képkeretet turiztam a piacon 500 Ft-ért, volt itthon maradék öntapadós fólia, karton, hungarocell, nemi művirág, ezen kívül egy 40 cm hosszú konyhai rúd, amit nem tudtam a tervezett helyere feltenni, mert túl kicsi volt.

Így készült

A képkeretet átfestettem fehérrel, majd antikoltam. Kartont vágtam méretre a keretbe, majd egy kisebb méretűt is, ezeket fóliáztam fehérrel és antik pasztával antikoltam. Készítettem méretre kartonból egy doboz formát, amit fóliáztam, ezt a kerethez rögzítettem minden irányból. A ládába hungarocellt tettem, ebbe művirágot, majd az aljára felcsavaroztam a konyhai rudat. Kissé kuszának tűnhet, pedig nem volt bonyolult. Nagyjából két óra alatt elkészült.

Amire figyelni kell

A pontos méretek betartására, hogy jól illeszkedjen a láda a kerethez, illetve a rúd felfúrásánál a fa képkeretbe kell csavarozni.

Költségek

A képkeret 500 Ft, a többi pedig maradék anyag volt. A konyhai rúd árára már nem emlékszem.

 

@csokiskeksz45 #organized #kitchenorganization #organizedhome #foryourpage #foryoupage #foryou #diy #idea #pusztoljonforyouba #coffeetime #coffee ♬ Dance Monkey – Yann Muller