Alex Archbold nem is számított rá, hogy a korábban szerényen élő nő otthonában mennyi kincs rejlik.

Már egy autó megvásárlása kapcsán találkoztak a hölggyel, akinek a házába be sem mentek, csak a garázsába, de Alex mégis úgy gondolta, hogy Bette-Joan Rac halála után látatlanban is felvásárolja az örökségét. Közel 3 millió forintnak megfelelő összeget áldozott rá, mivel az antikvárius blogot is üzemeltet a témában, úgy gondolta, a hagyatékról készülő videók számos érdekességgel szolgálnak majd.

Az mindig rendezett és csinos asszony titkára ekkor derült fény, a zárt ajtók hatalmas rendetlenséget és gyűjtőszenvedélyt takartak. Az egész házban a plafonig értek a holmik, amit a jól öltözött tanárnőről nem is feltételeztek.

Találtak régi arany ékszereket, designerek által tervezett ruhákat, készpénzt, egy 100 unciás ezüstrudat, de sok dobozt is, amelyeken nagy márkák nevei szerepeltek. A blogot is fellendítette a sok portéka, számos bemutató videó készült a különleges kincsvadászatról.

A közel 3 millió forintos befektetésből végül nagyjából 120 millió forintnak megfelelő értékes dolgot találtak. Egy élet munkája, tele értékkel, amit már nem a felhalmozója élvez ki.

Forrás: BoredPanda