Bár sokan nem a fényűzés miatt választják, mégis szinte bármit ki lehet hozni a fémtárolókból.

Új-Zélandon olyan objektumot építettek tizenkét konténerből, hogy az ember lélegzete is eláll. Bár az első lépéseknél még nem tűnt annyira pompásnak, a grandiózus méretek valami igazán komoly épület ígéretét hordozták.

A nagy tervek lassanként alakot öltöttek, a nyílászárók beszerelése és a kültéri falfestés után már nem volt kérdés, hogy pazar otthon készült.

A külsejénél azonban csak a belső tere szemrevalóbb, 6221 négyzetméter luxus vár odabent. Az első, amin megakad a szemünk, az a hatalmas, fényárban úszó átrium. Ez magában foglal egy konyhát, egy étkezőt és egy nappalit is, amiben egy hangulatos kandalló is helyet kapott.

Onnan egy igen látványos lépcsőn juthatunk az emeletre.

Fent hat hálószoba gondoskodik a pihenésről.

A házban három fürdőszoba és három mellékhelyiség található, ami megkönnyíti a reggeli és esti rutint, ha sokan élnek egy helyen.

Ha ez még nem lenne elég meggyőző, mindehhez tartozik egy hat beállós garázs és egy feszített víztükrű medence is.

Hogy a teraszokról se feledkezzünk meg.

Az egész indusztriális hangulatú ingatlant körbeöleli a zöld gyep, ami a távolban az éggel találkozik. Bárki szívesen beköltözne egy ilyen házba, egy szerencsés család meg is teheti, ugyanis épp eladó, jóllehet, az eladási ár nem nyilvános.

Forrás: BoredPanda