Maga a megtestesült halloween az év minden egyes napján.

Félelmet és borzongást váltott egy Fehéroroszországban található ház, amelynek dekorációja akár egy horrorfilm díszlete is lehetne. A ház Ratomka település egyik legnagyobb turistalátványosságává vált, ennek ellenére a helyiek nem igazán örülnek a jelenlétének. A szomszédokat, az arra járó gyerekeket és felnőtteket megijeszti, a babonások egyenesen rettegnek a látványtól. Sok panasz érkezett már miatta, de a hatóság nem igazán foglalkozott vele, sokaknak tetszik a hátborzongató épület.

A házat borító kövek önmagukban nem számítanak vérfagyasztónak, viszont, ha mindenhol ördögös szobrok vannak, az már igen.

Vagy, ha a kőkerítésből karok nyúlnak ki.

Az elmaradhatatlan koponyákból sem kevés található ott.

Tényleg nem szívderítő látvány, de sokaknak tetszik ez a fajta különleges művészet. Van, aki még fotót sem mer készíteni a házról,  nehogy az ördög vagy ártó szellemek bújjanak a telefonjába, míg mások szívesen oda is költöznének. Lehet, hogy ez a pokol kapuja, lehet, hogy semmi jelentősége a dekorációnak. Nem vagyunk egyformák, más és más az ízlésünk, de egy biztos, erre a házra mindenki felkapja a fejét!

Forrás: Homecrux