Környezetkímélő, olcsó megoldások.

A könyv néhány egyszerű – minden háztartásban fellelhető – alapanyag kreatív, ünnepi dekorációként való felhasználását mutatja be lépésről lépésre. A díszek egytől egyig különlegesek, figyelemfelkeltőek, egyik sem hasonlít a megszokott újrahasznosítással készülő karácsonyi dekorelemekre. Van köztük gyöngyös papír karácsonyfadísz, minikarácsonyfa könyvlapokból, de még csengettyűs díszek vagy gyöngydíszítéses képkeret is alumíniumdobozból.

A leírásokat a szerkesztők gazdag képanyaggal teszik szemléletessé, melyek nem csupán a végeredményt engedik megcsodálni, hanem a díszek elkészítésének módját is mindenki számára jól láthatóan, közérthetően közvetítik.

A kötet közepén segítségképp még néhány mintaívet is elhelyeztek, melyek az olyan díszek készítésénél nyújtanak nagy segítséget, melyeket előrajzolás után formára kell vágni.

A Huszárik Andrea és Szabó Krisztina szerzőpáros nevéhez kapcsolódó kötet egyébként a Színes Ötletek nevű kreatív bloghoz, valamint webáruházhoz kapcsolódik, és a könyv ígérete szerint a kreatív alkotáshoz szükséges eszközök – festékek, csillámporok, ragasztók stb. – akár innen is könnyedén beszerezhetők.

Információk:

Cím: Ünnepi díszek
Szerzők: Huszák Andrea, Szabó Krisztina
Cser Kiadó, 2016
32 oldal
Kötés: irkafűzött
ISBN: 9789632785035

Összefoglaló:

A manapság oly népszerű újrahasznosítás szellemében alkotni kétségtelenül jó dolog: kisebbek és nagyobbak egyaránt kedvüket lelhetik a készítés folyamatában és az eredményében egyaránt. A kötetben szereplő díszek elkészítése köszönhetően a részletes és pontos leírásoknak, hasznos tanácsoknak és képelnek igazán egyszű, a sikerélmény tehát garantált. Ráadásul mivel a díszek nem szokványosak, még tanul is a kötet segítségével az érdeklődő olvasó.

A könyv megvásárolható a Cser Kiadó kínálatában, amely eleve 20% kedvezményt kínál, de a “BALINTGAZDA” kupon használatával további 10%, azaz összesen 30% kedvezménnyel vásárolható meg. Megtekintés a boltban >>