Nem könnyű kitűnni a tömegből, ha ingatlanhirdetésről van szó.

Ahhoz, hogy figyelemfelkeltő legyen egy eladó vagy kiadó ház promóciója, leleményesnek kell lenni. A sablonos szövegek tömkelege után mindig üdítő tud lenni egy kis változatosság, erre jó példát szolgáltatnak a mókás reklámok és a különleges fotók is. Egy amerikai eladó az aranyos vonalon indult el és kutyájával készítette el a hirdetésre szánt fotókat.

Az öt hálószobás, öt fürdőszobás, hatalmas telekkel rendelkező kaliforniai otthon majdnem minden képén pózol egy kutyus, amivel igencsak megemelkedett a hirdetés látogatottsága. Tényleg aranyos a szőrös ingatlanügynök:

Bár a ház igen borsos áron került kikiáltásra, hatalmas nézettségre tett szert. Volt, aki azt írta, ettől az ebtől bármit szívesen megvenne, míg mások egyenesen a kutyát szeretnék elsősorban, és csak másodsorban a házat. De még ha nem is ők lesznek a potenciális vevők, a nagy számok törvénye értelmében bizonyára könnyebben akad majd komoly érdeklődő is. Minél többen látják, annál valószínűbb, hogy valaki beleszeret az ingatlanba. Ilyen alapon tényleg remek húzás volt a kedvencet is bevonni. Korábban már volt, aki a Sikoly című filmben ismert jelmezzel próbálkozott, míg más a jelmezbe bújtatott gyerekeivel hirdetett.

Tényleg igaz lehet, hogy gyerekkel, kutyával, szép nővel (és humorral) bármit el lehet adni!

Forrás: Instagram/Zillow Gone Wild