Neked már van belőle?

Praktikus forgótál kis helyekre, nehezen hozzáférhető sarkokba, amely nem csak a konyhaszekrényben tesz jó szolgálatot. Használata kényelmes, tökéletesen megfelel számos célnak. A maximális helykihasználás érdekében bárhol az otthonunkban hatékonyan felhasználhatjuk. Segít rendet tartani kis méretű személyes tárgyaink, mindennapos használati cikkeink között. A forgatható alappal ellátott műanyag szortírozó tálat gyakorlatilag minden nagyobb lakberendezési áruházban, illetve online is beszerezhetjük.

Aki már vásárolt belőle, tanúsíthatja, milyen jól beválik ez az ötletes forgótál a családban, mivel kézhez álló és tetszetős is egyben, nem mellékesen pedig ajándéknak is tökéletes választás.

Az alábbi videó igen szemléletesen mutatja be, milyen remekül felhasználható a lakás szinte bármelyik helyiségében. Íme 4 nagyszerű tipp:

Tegyünk rendet a szépségápolási termékek között

A különböző szépségápolási cikkekből rendszerint több tucatnyi is megtalálható egy-egy háztartásban. A hajápolási termékektől kezdve az arckrémeken, alapozókon át a körömlakkig és szemceruzákig mind helyet kap valahol a fürdőszobában. És itt a hangsúly a “valahol” szócskán van, hiszen sokszor hiába keresgélünk a nagy felfordulásban. Nos, ezen az elkeserítő káoszon egy csapásra úrrá tehetünk egy vagy több forgótároló használatba vételével. A piperecikkeket célszerű a címkéjükkel kifelé fordítanunk a tálcán.

Fotó: thespruce.com

Vitaminoknak, étrend-kiegészítőknek

A vitaminokat, pezsgőtablettákat gyakran egy sötét szekrény mélyén tároljuk, ahol rendszerint csak az első sorban álló tégelyek, üvegcsék láthatók jól. És ami még ennél is rosszabb: ha nekiállunk előbányászni a leghátul megbújó C-vitamint, fennáll a veszélye, hogy csak még jobban összekutyuljuk a polc teljes tartalmát.

Ennek az áldatlan állapotnak a felszámolására ideális egy kis vagy közepes méretű forgótál, amelyen természetesen nem csupán vitaminokat, de gyógyszereket ugyanígy tárolhatunk. Ez esetben is rendezzük úgy az üvegeket és dobozokat, hogy a feliratuk jól látható legyen, amikor a tálat körbeforgatjuk. Garantált, hogy minden szükséges vitamint másodpercek alatt meg fogunk találni.

Fotó: thespruce.com

Hűtőszekrényben tartandó üveges, flakonos szószoknak

A ketchup vagy a mustár többé nem fog mindörökre eltűnni a hűtőszekrény Bermuda-háromszögében! A forgótál sokat fog segíteni abban, hogy valamennyi szószt, ételízesítőt még a lejárati idő előtt megtaláljunk és felhasználjunk, és ne legyen feleslegesen dugig a hűtőnk félig kiürült flakonokkal.

Fotó: thespruce.com

Szeszes italoknak

Ideális megoldás családi, baráti összejövetelek, partik alkalmával. Vendégváráshoz kiváló, csak helyezzük az asztal közepére és forgassuk körbe: mindenki könnyen megtalálhatja a tálcán a kedvenc italát, amelyből máris megkínálhatjuk. A vendégség végén pedig könnyen, egyszerűen elpakolhatjuk.

Fotó: thespruce.com

https://youtu.be/JJ9xLBmoGFY