A modern technika segítségével segít egymásra találni szakembereknek és ügyfeleknek.

Manapság egy bármilyen javíttatást vagy ház körüli munkát megcsináltatni igazi kihívás. Vagy nincs rá ember, vagy van, de rizikós, hogy szakavatott vagy kókler.

Általában szájhagyomány útján, ismerősök ajánlásával próbálunk megbízható segítséget keresni, mert félve kérünk fel ismeretleneket. Aki járt már pórul és találkozott befejezetlen, elrontott, nem a tervek szerint megvalósuló munkával, az tudja miről beszélünk. Ugyanúgy a mesterembereknek sincs könnyű dolga a folyamatosan variáló megrendelőkkel, akik ingyen vagy olcsóbban szeretnének megoldást a problémájukra.

Ahhoz, hogy ne kelljen a sötétben tapogatózni hozták létre a doApp elnevezésű alkalmazást, ami összehozza a keresletet a kínálattal. A szakemberek a regisztrációt követően megadhatják, hogy milyen területen milyen munkákat szeretnének/tudnak végezni. A regisztrált megbízók pedig készítenek egy fotót az elvégzendő munkáról rövid leírással, amire várják az ajánlatokat. A munka végeztével az elégedettség függvényében értékelhetik egymást osztályzással és szöveges indoklással is a felek, ami mások számára is ad egy kis segítséget, mint az internetes vásárlásoknál az eladó és a vevő véleményezése.

A Google Play alkalmazásban megtalálhatja, aki szeretné kipróbálni!