Kyle Longwell remekül használta ki a kényszerpihenőt.

Miután a koronavírus-járvány miatt elvesztette állását a fogadós, nekiállt, hogy megvalósítsa egyik régi álmát. Lombházat épített Atlanta közelében, amit már Airbnb-szolgáltatás keretében bárki igénybe vehet.

A lombkoronán elhelyezkedő mesebeli házikó az Owl in the Oak Treehouse (Bagoly a tölgyfaházban) nevet kapta. Nagyjából 9 méter magasan található és minden igényt kielégít.  Egy hálószoba, egy pici konyha, egy mosdó, egy közösségi tér kanapéval és egy kültéri terasz várja az odalátogatókat.

A férfi elmondása szerint a legnehezebb az alapanyagok helyszínre szállítása volt a meredek dombok miatt, de mivel szereti a művészi és egyedi építésű házakat, ezt az akadályt is megérte leküzdenie. Az eredmény valóban mesés, kimondhatjuk, hogy megérte a fáradtságot.

Ennél természetközelibb élményt nem is lehet nyújtani. A lombkoronában valóban egy kicsit bagolynak érezhetjük magunkat:

A gyermekkori álmokról felnőttként sem szabad lemondani: felnőve már megvan a kellő tudásunk és tapasztalatunk, hogy valóra váltsuk őket!

Forrás: LADBible