Gyermekkorunk egyik kedvenc meséje megelevenedik.

A. A. Milne csacsi öreg medvéje megszületésének 95. évfordulójára megépítették a házát. A Százholdas Pagony az angliai Ashdown-erdőben található és Bearbnb névre keresztelték Micimackó házát. A bájos medvelak minden apró részletet képvisel, amit a történet illusztrátora, Kim Raymond megálmodott.

A medvelak tulajdonképpen egyetlen szoba, ami olyan, mintha egy fában került volna kialakításra. A bejáratnál, az első szembeöltő apróság, az a ‘Mr. Sanderz’, felirat, amit a magyar fordításban Kovács Jánosként ismerhettünk meg.

Belépve is pont azt kapjuk, amire számítunk: egy bájos kuckót a mesevilágból. Négy ember elszállásolására alkalmas a hely, ami teljesen fel van szerelve a mesebeli utalások ellenére.

Hogy az arra járók igazán mackónak érezhessék magukat egy időre, a mézes csuprok sem maradhattak ki, amik nem csupán díszletek, tényleg mézes finomságok várják az odalátogatókat.

Ez nem minden, amit a Bearbnb nyújt, vezetett túrák is vannak a Százholdas Pagonyban, amit Micimackótól tanulva, mindenki a saját tempójában tehet meg. Egy erdei kikapcsolódás gyerekkorunk mesevilágában valóban pihentetőnek hangzik.

Forrás: Airbnb