Úgy tűnik, a leleményesség határtalan, ha iszogatásról van szó.

A karantén idején sokan lemondtak a szórakozásról, mások az interneten keresztül ápolták a baráti kapcsolataikat, de az angliai Crab házaspár megteremtette az élményt a kertjében. Precíz tervezés után, nagyjából három hetes munkával készült el a lenyűgöző házi fogadó. A részletek rendkívül aprólékosan kidolgozottak, a dekoráció valóban egy nívósabb kiskocsma hangulatát hordozza. A kis alapterület ellenére kihozták a maximumot az építményből. Nézzük meg kicsit közelebbről:

Az itt még festetlen, natúr fa alapanyagok nem igazán különlegesek, de a fantáziát megmozgatják.

Nem sokáig maradt így, a tető is hamar felkerült, majd jött a lényeg, a kicsinosítás. Ránézésre nehéz elhinni, hogy egy hátsó kertben vagyunk, nem egy nyilvános szórakozóhely előtt. A dézsás dísznövények, a falikaros lámpa és a ‘The Drunken Crab’ (A Részeg Rák) feliratú tábla még autentikusabbá teszik az építményt.

Mindezt még lehet fokozni, hiszen belépve igazán lebilincselő látvány fogad. Káprázatosan részletes és kidolgozott a dekoráció, tényleg olyan, mintha egy pubba érkeznénk. Sarokülő, bárszékek, a helyiség hangulatához illő képek és feliratok, mint egy jobb helyen.

Egy kétszemélyes asztalnak is jutott hely. Nem elhanyagolható apróság az előírás szerinti kötelező tűzoltókészülék a falon.

Egy kisebb kandalló gondoskodik a meghittségről és arról, hogy hidegebb estéken is be lehessen térni.

Persze az egész projekt lelke a pult maga, ahol a sörcsaptól kezdve az összes finomság megtalálható.

Ebből a szemszögből igazi pultosnak érezhetjük magunkat.

Az üvegajtós hűtőről sem feledkeztek meg természetesen.

Fantasztikus lett a kis házi söröző, le a kalappal a megálmodói előtt!

Forrás: BoredPanda