Persze, ha akarod.

Manapság nem egyszerű jó szakembert találni. Több hónapos várakozás, majd az ígért időpont csúszása, csapnivaló munka, kifizetett hatalmas összeg és megannyi rossz tapasztalat eléggé szkeptikussá teszi az embert. Persze akadnak becsületes, megbízható, remek munkát végző szakik is, csak őket nehéz megtalálni. Ha sikerül, még akkor sem garantált az eredmény, mert ezek az emberek általában roskadásig vannak munkával és valószínű, hogy a kisebb kaliberű megbízásunkkal nem élvezünk előnyt a számukra hosszabb távú bevételt nyújtó munkákkal szemben. Ez teljesen jogos és érthető is, szóval marad a várakozás, a könyörgés, vagy ha magad veszed kézbe az ügyet.

Senki sem születik úgy, hogy tud csempézni vagy kicserélni egy konnektort, de bárki megtanulhatja. Bizony, nők is! A tudás hasznos, érdemes belevágni a tanulásba, gyakorlásba, kivitelezésbe. Nem kell, hogy minden nő innentől asztalos legyen, de jó, ha fel tud fúrni egy polcot anélkül, hogy másra kéne várnia. Ettől még valószínűleg a nokedliszaggatás képességét sem veszti el, ugye?

Ahogy a férfiak remek szakácsok tudnak lenni, úgy a nők is tapétázhatnak gyönyörűen. Ehhez nincs más hátra, mint elkezdeni valahol. Sok információhoz juthatunk már a neten is, de még jobb, ha gyakorlati útmutatót is kapunk mondjuk egy ügyes rokon, barát vagy közösségileg szervezett tanfolyam, workshop képében.

Ezt támogatja a Bauhaus  Woman’s Night programja is, ahol kimondottan nőknek tartanak oktatást pl: “grillezés”, “csaptelepek és egyéb szerelvények működtetése, karbantartása”, “csempézés” ,”glettelés”, “festés” ,”laminált padló fektetése”, “szerszámgépek kezelése”, “üvegdekorálás”, “öntözéstechnika” témában. A képzett szakoktatók fesztelen hangulatban adják át a tudást, amivel a saját otthon szépítése már nem tűnik majd lehetetlen küldetésnek.

Te mit gondolsz róla?