A válasz legtöbbször: igen!

A kertjeinkbe ültetett növényeink növekedési erélyükkel, zöld színükkel, harmonikus vegetatív és generikus fejlődésükkel jelzik, hogyan érzik magukat a helyükön és milyen egészségesek. A jó kondícióban lévő növény könnyen ugorja meg a lécet, gazdag, ízes terméssel hálálja meg a gondoskodást.

A siker legkiemelkedőbb záloga a rendezett termőhelyi környezett mellett a talaj ásványianyag-szolgáltató képessége, amiből a növényeink felépítik a szervezetüket és a finom, bőséges termést hoznak!

A nitrogén látványosan növeli a hajtások méretét és befolyásolja a termés mennyiségét. A foszfor meghatározó a kezdeti gyökeresedésben, kihat a termésképzésre. A kálium óvja a termést, javít annak minőségén és egészségesebbé teszi azt. A kertészeti növények kiemelten igénylik a jelenlétét. A mikroelemek kis mennyiségben vannak jelen a talajban, intenzív termesztés esetén nő a jelentőségük a termés mennyiségére, fogyaszthatóságára és eltarthatóságára nézve.

A jól megválasztott kertészeti műtrágya több mint félsiker!

A Volldünger Linz NPK- és mikroelem-tartalmának összetételét több évtized gondos tapasztalatának köszönhetően úgy tervezték meg, hogy az az elérhető legmagasabb terméshozamot biztosítsa. A növények számára mérgező anyagot nem tartalmaz. Egészséges, láthatóan erős kondícióban tartja az állományt a kezdeti fejlődéstől a virágzási szakaszon át a termésérlelésig. A Volldünger Linz tápanyag-összetételének és oldhatóságának köszönhetően minden fejlődési ciklusban könnyen felvehető ásványi anyagokkal látja el a növényeket. A helyesen táplált vegetáció jól eltartható, kezelhető és feldolgozható terméssel ajándékozza meg a környezetét.

A Volldünger Linz általános tápanyagellátásra alkalmas, káliumtúlsúlyos alap- és öntöző kertészeti műtrágya. Hatóanyag-tartalmának köszönhetően harmonikus tápanyagellátást biztosít a legtöbb kertészeti kultúrában. Kiegyensúlyozott növekedést, jobb termékenyülést és termésérést, színesedést garantál.

Alkalmazása:

  • Zöldségfélék, dísznövények vetésekor, ültetésekor alaptrágyaként 1-3 kg/100 m² dózisban, fejtrágyaként 10 naponta 1,5 kg/100 m² dózisban alkalmazzuk talajra szórva, beöntözve.
  • Gyümölcs- és szőlőkultúrákban elsősorban a vegetáció első harmadában 2 kg/100 m² dózisban ráöntözéssel.
  • Cserepes és levéldísznövények esetén a tavaszi kiültetést követően 0,1%-os oldat trágyakénti beöntözés, majd virágzás után 0,05%-os tápoldat javasolt.

További információ: Kwizda Garden | Facebook

(x)