Hogyan kerül a cica az asztalba?

A macskák előszeretettel keresnek rejtekhelyeket otthonunk különféle zugaiban. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy az általunk használt bútorokat is célba veszik. Kisajátítanak egy-egy széket vagy fotelt, felfekszenek a szekrény tetejére vagy az asztalunkra.

A Macskasztal (CATable) – a tervező, Ruan Hao szerint – egy, a legújabb igények szerint kialakított többfunkciós bútordarab. Ruan azt mondja, egyre jellemzőbb, hogy a lakásban élő cicák számára a gazdik szeretnének minél élhetőbb teret biztosítani, így ennek az igénynek megfelelően alakította ki az egyáltalán nem szokványos bútort.

Az asztal különlegessége, hogy egyszerre ad felületet a gazdi és a macska számára. Miközben előbbi dolgozik, utóbbi felfedezi a lyukakban és járatokban rejlő lehetőségeket. A tervező állítása szerint maga a paradicsom a cicák számára.

A Macskasztal és a mintájára készült további bútordarabok a különleges funkció mellett – nem utolsósorban – egészen különleges formavilágukkal igazán mutatósak, figyelemfelkeltőek.

Forrás: mymodernmet.com, képek: lycs-arc.com