A tél általában kevés trendlehetőséget tartogat a nők és a férfiak számára, hiszen a meleg kabáton és a hosszú nadrágon túl nem igazán lehet másféle ruházatot csak úgy felvenni a hideg miatt. Ezért a hangsúly automatikusan az olyan apró kiegészítőkre terelődik, mint a sapka, a kesztyű vagy a sál. Ha férfiként igazán divatosak szeretnénk lenni, akkor okvetlenül tekintsük meg az idei téli kiegészítőket.

Férfi kesztyűk az elegánstól a sportosig

A kesztyű az egyik lényeges kiegészítő télen, amivel feldobhatjuk a ruhatárunkat, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő típus megtalálására. Viszont kesztyűből is sokféle létezik, ráadásul ahogy egy cipőnél, itt is különbséget teszünk alkalmi és hétköznapi viselet között. Mivel általában gyakori hogy a kabát félelegáns és hétköznapibb megjelenéskor is ugyanaz marad, ezért praktikus a kesztyűnket is a kabáthoz választani úgy, hogy minden alkalomhoz illő lehessen. Viszont ha mi az outdoor vagy a sportos irányzatot kedveljük a hétköznapokon, akkor mindenképp egy szövött vagy sportosabb kesztyűt válasszunk hozzá. Ilyenkor esetleg kiegészítőként egy bőrkesztyűt is beszerezhetünk, ha elegánsabb megjelenésre kell felöltöznünk. Kétségtelen, ilyenkor azok az urak vannak előnyben, akiknek a hétköznapi viseletük ott kezdődik, hogy szövet- vagy bőrkabát. Ugyanis ehhez a kétféle kabáthoz egy finomabb bőrkesztyű is választható, amit viszont ugyanúgy fel tudnak már venni alkalmibb megjelenéshez is. Tehát az ő esetükben a bőrkesztyű választása sokkal univerzálisabb. Hogyan döntsük el mégis, hogy alkalmi vagy hétköznapi kesztyűt szeretnénk? A szabályok itt hasonlóak, mint a lábbelik estében. Minél fényesebb és finomabb a kesztyű anyaga, annál alkalmibbnak számít. Gondoljuk hát végig, milyen típusra lesz szükségünk, és ha még nem választottunk, akkor a minőségi kesztyűk választékából beszerezhetjük az elegánsabb és a sportosabb fazonokat egyaránt.

Trendi férfi divatkiegészítők – mit viseljen minden divatos srác ezen a télen?

Dobjuk fel az öltözékünket divatos férfi sálakkal!

Aki férfiként törődik a stílusossággal, annak elengedhetetlen a megfelelő sál beszerzése a téli napokra. Ugyanis sálat nemcsak azért hordunk télen, mert praktikus, hanem azért is, mert remekül feldobja a szettünket. Egy szövetkabáttal kombinált elegáns Gino Rossi sál például egyaránt való a nyak melegen tartására, valamint arra hogy megtörje a szövetkabát túlságosan zárt folyamatosságát. Továbbá a megfelelően megválasztott férfi sálak sikkes frissességet vihetnek egy fekete kabát sötétségébe – ezt a megoldást kevesen alkalmazzák, pedig bizony kellene. Hogyan kombináljuk az öltözetünkhöz a sálakat? Aki szereti a sötét stílusú megjelenést, annál egyértelmű, hogy a sál szintén ilyen árnyalatú lesz. Viszont ha szeretnénk megtörni a fekete kabátunkat egy másik színnel, akkor a sálat nyugodtan illeszthetjük például a pulcsinkhoz, a nadrágunkhoz, a kesztyűnkhöz, de akár a kardigán vagy mellény alá felvett ingünkhöz is.