Kerekeken guruló villa.

A ’Maxus V90 Life Home Villa Edition’ első pillantásra úgy fest, mint egy modern lakóbusz, azonban jóval több annál. Ha leparkoljuk, a jármű gombnyomásra át tud alakulni egy futurisztikus, kétszintes kis házzá.

Nem csak a falak kerülnek ilyenkor kijjebb, hogy tágasabbá tegyék a nappalit és a konyhát, de egy menő napos helyiség is kinyílik a változás során.

Ez a lenyűgöző, tetőn lévő napozó elsötétíthető falakkal rendelkezik, mellette pedig egy kis erkélyt is találunk, ahova kiléphetünk, ha némi friss levegőre vágynánk. Nem is szólva a kényelmi szolgáltatásokról: az átlátszó TV-ről, a jól felszerelt konyhasarokról, a sok ülőhelyről és komfortos fekvőfelületekről.

Itt még nincs vége a látványos megoldásoknak, a jármű ugyanis egy liftet is rejt, amelynek segítségével a felső szintre juthatunk. Az egyszemélyes szállító szerkezettel a fárasztó lépcsőzéstől is megkímélhetjük magukat.

Ha mindig is arra vágytunk, hogy ilyen, kerekeken guruló házikónk legyen, akkor már csak Kínába kell költöznünk, a lakóbusz ugyanis csak ott került piacra. Ha mégis sikerül valahogy hozzájutnunk, akkor is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, az egyedi jármű kb. 120 millió Ft-ba kerül.

Forrás: www.odditycentral.com