A legtöbb otthonban található illatgyertya.

Azonban az, hogy melyik illatot választjuk, árulkodik a személyiségünkről a House Beautiful szerint. Nézzük mit mond rólad a kedvenced:

Rózsa

Ezt az igazán romantikus lelkületű emberek választják. Békés, lágy, néha kissé szentimentális természet választása a rózsaillat.

Citrom

Friss, üde, fiatalos. Akiknek a citrom a kedvence, szeretik a tisztaságot, a letisztult dolgokat. Dinamikus személyiségek.

Cédrus

A természet barátai, a kalandok keresőinek favoritja. A friss levegő és a túrák igazán előkelő helyet foglalnak el az életükben. A sport, a mozgás éltető elemük.

Vanília

A legnagyobb népszerűségnek örvendő illat. A hagyományos dolgokhoz való vonzalmat és barátságosságot tükröz.

Alma

Az almás, vagy az almás-fahéjas illatok leginkább a sütiket juttatják együnkben. Az ételeket és élvezeteket kedvelő emberek választása.

Ein Duft nach wunderbar reifen, knackigen und saftigen roten Äpfeln. ? "Sweet Apple" ist eine Kerze, in die man am Liebsten reinbeißen möchte. Sie riecht so herrlich fruchtig und lecker. Seht euch mal dieses wunderschöne Label an. ?Und die Wachsfarbe erst. ❤️??Eine ganz klare Empfehlung. Und gerade an wärmeren Tagen einfach nur perfekt. ?Toll…. #yankeecandle #yankeecandles #candle #candles #candlelove #candlelovers #candlelover #candleloversunite #kerze #kerzenjunkie #kerzenliebe #duftkerze #duftkerzen #duftkerzenliebe #duftkerzenjunkie #scentedcandle #scentedcandles #fragrance #fragrances #candleloversofinstagram #light #candlelight #kerzenlicht #kerzenschein #love #sweetapple #apple #candleporn #kerzenliebe #waxaddict

A post shared by Daniela, 27, Augsburg ❤Mama (@candle_love90) on

Levendula

Mint a nyugalom szimbóluma jelenik meg. Imádói tudják, hogyan kell lazítani. Békés természet jellemzi őket.

Ezeken kívül persze még rengeteg illat közül választhatunk. Amit biztosan elárulnak a személyiségünkről, hogy szeretjük a jó illatokat.