Nem kell messzire mennünk, ha különlegességekre vágyunk.

A temérdek mennyiségű fényképes hirdetés között bujkálnak igazi csemegék! Bár lehet, hogy nem épp álmaink otthona,  a szórakoztató értékük korántsem elhanyagolható. Ha unalmasak már a sablonos, már-már túl tökéletes hirdetések, akkor ideje egy kicsit lazítani és megnézni ezeket a gyöngyszemeket:

Ilyen a wekerlei borvidék a nappaliban található borospincével.

Nem igazán világos, hogy itt le vagy fel kéne menni, de a csipet lépcső igazán egyedi, az biztos. Kissé száradó szobafenyő és egy grátisz létra is jár hozzá.

Nem egész 60 millióért lehet valakinek egy igazán különleges sarokkádja. Remélhetőleg az árban már az ingek és a tisztítószerek is benne vannak, a korallpiros táskáról nem is beszélve.

Egy kis elfogyasztott Unicum után mehet a látványzuhany.

A pianínó melletti székely életérzés, ahogy átlépsz a kapun.

Ha valakinek nem világos, hogy mi az eklektika, hát nagyjából ez. A káosz szép szóval. Mindenből, mindenfelé, mindenhogy. Ha nem illenek össze, az sem baj.

Szerencsére lehet fokozni.

Így lesz a mosás is sport.

A jó fotók nagyon sokat számítanak a hirdetéseknél. Nos, a csíkos filterek nem valószínű, hogy segítenek.

Ahogy a rendetlenség sem. Ha a gyerekek a lakberendezők, akkor sem árt egy picit elpakolni, mielőtt fényképezésre kerül a sor.

Vagy minimum egy csapást hagyni, ahol lehet közlekedni.

A rózsaszín nagyon szeretve van, de maszkoló szalag nem volt. A figyelmet mégis inkább a kőszív ragadja meg.

A halacskák nem tudni, hogy tartozékok-e, viszont a lágyan bekacsintó napsugarak engedik láttatni a burkoló tehetségét, ahogyan 3D-ben helyezte fel a szocreál csempéket.

Igazán hangulatos otthont tudhat magáénak az, akinek saját szenteltvíztartója van.

Forrás: Geccodejoakecod