A legtöbb férfi fejében megfordult már egy olyan csobogó, amiből Jockey Ewing kedvenc itala folyik.

Az 53 éves Dave Tonks meg is valósította! Eredetileg gyertyatartónak tette félre a Jack Daniel’s-es üvegeket, de végül nemesebb célt talált nekik. Feltehetően az üvegek kiürítése közben élettársa, Lisa dobta be az ötletet, hogy milyen jól mutatna egy whiskyszökőkút a kertben. A férfinek is tetszett az elképzelés, ezért szorgalmas barkácsolásba fogott.

Egy régi szivattyúból, füstgépből és más újrahasznosított tárgyakból készült el a remekmű. Nem tévedtek, valóban pompásan néz ki!

Not a bad morning having a play making this.

Közzétette: Dave Tonks – 2020. május 9., szombat

 

Ráadásul LED-lámpák gazdagítják, így éjjel is mutatós dísze a kertnek.

All lit up!

Közzétette: Dave Tonks – 2020. május 12., kedd

 

Mielőtt azonban bárki alá szeretné tenni a poharát, a pár elárulta, hogy nem igazi whisky csordogál benne, hanem kávéval megszínezett víz. Ahhoz azért nagyon mélyen zsebbe kellene nyúlni, hogy valaki az értékes nedűt keringesse a kertjében. De ettől függetlenül a férfi alkotása egyre népszerűbb, máris számos helyről kapott felkérést, hogy készítsen replikákat tőle. Még a Jack Daniel’s-gyártó cég is hajlandó lenne szponzorálni, ha belevágna több ilyen szökőkút készítésébe.

Ebből akár még gyümölcsöző vállalkozás is lehet, ami nem rossz, ha azt vesszük, hogy mindez egy hirtelen jött, mámoros ötletből fakadt!