Használjuk ki a jó időt, nézzük meg a kedvenc filmünket a szabad ég alatt!

Nincs, aki ne várná türelmetlenül a nyarat. Azt az évszakot, amely egyet jelent a szabadban való kellemes időtöltés, a hangulatos kerti összejövetelek lehetőségével. Nincs is jobb dolog annál, ha a családunk, barátaink körében a négy fal közül kimozdulva tudunk kikapcsolódni. Többek között nagyszerű élményt kínál a kertben való közös mozizás, természetesen ha azt kellő szervezés előzi meg és minden szükséges kellék a rendelkezésünkre áll. Hogy melyek ezek? Az alábbiakból kiderül!

A közös mozizás élménye közelebb hozza egymáshoz a családtagokat, ismerősöket. Ráadásul a kerti mozi kialakítása nem bonyolult és nem is költséges vállalkozás. Lássuk, hogyan tudjuk megvalósítani!

Fotó: off.com/en/inspiration

Gondoskodjunk a kényelemről

A legfontosabb dolog, amit biztosítanunk kell egy szabadtéri filmnézős este sikere érdekében, az a kényelem. Mivel mi és a vendégeink is több órát fogunk a kertben eltölteni, elengedhetetlenek a kényelmes ülőalkalmatosságok. A lényeg, hogy kivétel nélkül mindenki komfortosan helyet tudjon foglalni. Erre több lehetőségünk is van, lássuk a legegyszerűbbeket.

1. lehetőség

Ha van felfújható gyermekmedencénk, akkor máris nyert ügyünk van. Fújjuk fel, helyezzük ki a kertbe, és dobjunk bele jó pár puha párnát és takarót. Vendégeink garantáltan kényelembe tudják majd helyezni itt magukat.

Fotó: myfrugaladventures.com

2. lehetőség

Ha a kertünk elég tágas és legalább egy része puha, zöld, gondozott pázsittal borított, gyakorlatilag nincs más dolgunk, mint kihelyezni rá elegendő számú pokrócot, illetve ülőpárnát.

Fotó: momadvice.com

3. lehetőség

Szintén kiváló megoldás pár felfújható gumimatrac, még akkor is, ha több órás filmmaratont tervezünk.

Fotó: prettyprovidence.com

Legyen elég rágcsálnivaló és innivaló

Egy filmnézős este nem lenne teljes a kedvenc rágcsálnivalóink nélkül. Azaz készítsünk ki pár tálcányi finomságot, amelyekből a vendégek ízlésük szerint ki tudják szolgálni magukat. Hogy legyen mivel leöblíteni, ne feledkezzünk meg a megfelelően széles italkínálatról sem.

Fotó: ldsliving.com

Mozivászon

A legegyszerűbb mozivászon egy egyszerű fehér lepedőből áll. Kiváló háttér, amelyre rávetíthetjük a filmet, de természetesen a laptopról történő mozizás is remek megoldás.

Fotó: camillestyles.com

Reméljük, hogy a fentiek mindenkinek segítségül szolgálnak egy hangulatos közös kerti mozizás megszervezéséhez!

Fotó: simplykierste.com
Fotó: amyspartyideas.com
Fotó: gigglesgalore.net
Fotó: blog.annieselke.com