Pénzt kapni a relaxálásért maga a megvalósult álom.

Egy fárasztó nap után beülni egy kád forró vízbe felemelő tud lenni, borral, olvasással, lágy zenével fokozva pedig már önálló program.

Egy szállásközvetítő cég, a Hotels.com hamarosan mindezért fizetni is hajlandó. A szerencsés pályázó feladata az lesz, hogy november 9. és november 15. között kipróbáljon több fürdőt New York luxusszállodáiban, amit dokumentál is. Mindezért cserébe majd 5000 dollár, azaz nagyjából másfél millió forint üti a markát, plusz 1000 dollárért vásárolhat fürdőszobai kiegészítőket. Ebből kijön az egyedi köntös, papucs és szemmaszk is a törülközők, szőnyegek, más egyebek mellett.

Erre a különleges munkalehetőségre azért kerül sor, mert kihasználatlannak tartják a szállodák fürdőinek kényelmét, és így próbálják újra népszerűsíteni. Jelentkezni 21 éves kor felett lehet október 15-ig egy bemutatkozással, a nyertest pedig október 19-én hirdetik majd ki.

Bárkinek megérné egy ilyen állás, amiben pénzt kap a lazításért, de pont emiatt nehéz lehet bekerülni. Vajon mi alapján választják ki a nyertes jelentkezőt? Jól fürdik? Kellemes hangon dúdol a vízben? Ideális mennyiségű tusfürdőt használ el? Mi emelheti ki a tömegből?

Forrás: House Beautiful