Lehet, hogy idővel hozzánk is elér ez a szolgáltatás.

A lakásbiztosítások keretén belül megvédhetjük magunkat és az otthonunkat bizonyos károk esetén. Ilyenkor tűz, villámcsapás, robbanás, vihar, jégverés, hónyomás, sziklaomlás, kőomlás, földcsuszamlás, beomlás, ismeretlen jármű ütközése, idegen tárgyak rádőlése, felhőszakadás, árvíz, földrengés, vízkár, betöréses lopás, rablás, rongálás, üvegtörés bekövetkeztekor a biztosító fizet, ha szerződést kötöttünk velük és becsületesen fizettük a kiszabott díjat.

Az ingóságainkat is biztosíthatjuk, akár a kertben található dolgainkat is. Ilyen jellegű szolgáltatást indított egy Horti elnevezésű cég szobanövényekhez kapcsolódóan. Személyre szabott tanácsadást is adnak a növények gondozásával kapcsolatban és befizetett havidíjért cserébe vállalják a növény cseréjét is, ha a tanácsokat betartva a növények mégsem maradnának életben.

Azt nem igazán tudjuk, hogyan ellenőrzik, valóban betartottuk-e a növényekhez járó útmutatást, de a tőlük vásárolt zöldek cseregaranciája igen csábítóan hangzik. Havi 5-10 dollárt, azaz nagyjából 1500-3000 forintot megérhet, hogy mindig ragyogó virágaink legyenek, vagy ha mégsem sikerül teljesíteni, kicserélhetőek.

Forrás: HouseBeautiful