A színes könyv a 70. születésnapját ünnepli.

Talán nincs is olyan otthon, ahol ne lapulna egy-két katalógus a korábbi évekről a világon bárhol.

A praktikus ötletekkel, berendezési tárgyakkal, komplett helyiségekkel tarkított füzet sokat segített abban, hogy megmozgassa a fantáziájukat. Ötleteket adott otthonunk csinosításához és az árak feltüntetésével segítette a tervezést. A környezettudatosság fényében azonban most megszűnik, nem vár többé a postaládánkban a katalógus. Az áruházakban továbbra is elérhető lesz a papíralapú kézikönyv, de a digitalizáció korában már inkább a virtuális promóción lesz a hangsúly. Így bármilyen arra alkalmas eszközön, pár kattintással elérhetjük bármikor, ha épp úgy tartja kedvünk.

A 2021-es IKEA katalógus itt érhető el! Ez már nem csak inspirál, hanem az  online vásárlást is megkönnyíti. A felület egyszerűen használható: a bal oldali oszlopban kezelhetjük a virtuális bevásárlókocsinkat, felnagyíthatjuk vagy áttekinthetjük az oldalt, változtathatunk a nézeten, de le is tölthetjük, kereshetünk benne, és meg is oszthatjuk a katalógust. Belelapozva az adott termékeket nem csak nézegethetjük, de bővebb információt is kaphatunk róluk rákattintással.

Valóban praktikus és alkalmazkodik a jelen kor igényeihez, aki viszont mégis ragaszkodna a kézzel foghatóan lapozgatós verzióhoz, az látogasson el egy áruházba.

A nyitókép csak illusztráció!

Forrás: IKEA