Tökéletes kikapcsolódás.

Az 57 éves Jon Bromley és 51 éves felesége, Cressida abban a házban élnek, amely a Holiday (magyarul kb. Nyaralás) címen futó, 2006-os filmben Cameron Diaz átmeneti otthona volt. Ők ugyan úgy vették meg 2019-ben az épületet, hogy fogalmuk sem volt erről, csak az kezdett nekik gyanús lenni, hogy időről-időre turisták jelentek meg a környéken.

A film producerei a legaranyosabb, legkisebb, leginkább angol kúriát keresték, amikor rábukkantak a bájos épületre. Először itt akartak forgatni, de túl messze volt a stáb és a londoni stúdió, így végül felépítették a brit fővárosban tégláról-téglára a pontos mását. A filmben ’Rosehill cottage’-ként szereplő lak valójában Bromley-ék háza.

Fotó: SWNS

A házaspár erről mit sem sejtve költözött be. Azonnal megtetszett nekik a hangulatos belső tér, az alacsony, gerendás mennyezet, a kandalló.

Fotó: SWNS

Már benn éltek, amikor először egy ingatlanmagazinban látták meg a házikót. Utána pedig arra lettek figyelmesek, hogy rendszeresen érkeznek hozzájuk filmrajongók, akik fotóznak, becsöngetnek.

Fotó: SWNS

Az Anglia déli részén fekvő Holmbury St Mary tökéletes hely a kikapcsolódásra, pihenésre. Csak egy kocsma van a szomszédban, semmi más.

Fotó: SWNS

A három hálószobás kúriában padlófűtés biztosítja a kényelmet. Az ikonikus kerítés mögött gyönyörű, vidéki kert rejtőzik. Egy kőlappal burkolt terasz is helyet kapott, ahonnan a környező dombokra nyílik páratlan kilátás.

Fotó: SWNS

A pár egyébként tökéletesen megérti, hogy ez a ház miért szolgált egy romantikus vidéki üdüléshez inspirációként. Valóban gyönyörű épület kívül-belül, amelyben minden adott a pihenéshez.

Forrás: www.goodnewsnetwork.org