Anya-lánya terápia.

Sarah Von Dreele vibráló, bohém falburkolatainak egytől-egyig személyes történetük van, de még ezek közül is kitűnik az egyik új mintájú tapéta. A nő válását követően, 5 évvel ezelőtt kezdett festeni. 2019-ben már saját, kézi festésű tapétáit és anyagait dobta piacra, minden egyes mintát egy számára fontos személyről nevezett el. A legutóbbi darabot, amely ’Juliette hálószobája’ névre hallgat egészen különleges személy ihlette: a lánya.

A 9 éves Juliette az édesanyja mellett már évek óta szereti maga is a kezébe venni az alkotáshoz szükséges ragasztópisztolyt és csillogó flittereket. A kreatív édesanya nemrég úgy érezte, hogy most ért meg arra az idő, hogy a kislány névadója legyen egy új mintának, sőt arra is, hogy ecsetet adjon a kezébe és hagyja, hadd alkosson.

Az eredmény pedig egy varázslatos, gazdag kék minta lett, amely a kislány saját ujjlenyomatait, emlékeit, szókincsét tartalmazza.

A művészpalánta ugyanis hamar felfedezte, hogy az ecsetek csak akadályozzák, ezért a kozmetikai pamutkorongokhoz nyúlt. A kör alakú párnácskák mellett ujjlenyomatokat használt, a végeredmény pedig egy gazdag textúrájú, sok árnyalattal díszítő minta lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Von Dreele (@sarahvondreele) által megosztott bejegyzés

A festés végül mindkettőjük számára egyfajta gyógymóddá, terápiává vált: örömöt, kommunikációs lehetőséget jelent és most már az ünneplésre is okot ad.

Forrás: www.housebeautiful.com