Ez a folyékony műtrágya ideális megoldás minden kertész számára, aki egészséges növényeket, tökéletes virágzatot és maximális terméshozamot szeretne elérni. Teljes körű tápanyag-összetétele és könnyű használhatósága révén nélkülözhetetlen a mindennapi kertészetben.

Mára a tudatos kertészek számára a hatékonyság mellett a környezetvédelem is kulcsfontosságú szemponttá lépett elő. Ez a termék ezekre a kihívásokra is tökéletes megoldást nyújt, mert már kis dózisokkal, alacsony környezetterheléssel is garantálja a növények optimális tápanyagellátását és egészséges növekedését.

Teljes körű tápanyagellátás:

Ez a prémium minőségű folyékony műtrágya kiegyensúlyozott tápanyag-összetételével biztosítja a növények számára szükséges makro- és mikroelemeket. A komplex formula nemcsak a gyors és egészséges növekedést támogatja, hanem hozzájárul a virágzat és a terméshozam növeléséhez is. A folyékony formula azonnali tápanyagfelvételt biztosít, így gyors hasznosulást biztosít. Ideális választás minden típusú növényhez, beleértve a zöldségeket, gyümölcsöket, dísz- és szobanövényeket is. Könnyen használható, és mind levélen keresztüli permetezéssel, mind talajba öntözéssel kiváló eredményeket érhet el.

A Wuxal® Super olyan gondosan összeállított tápanyagokat tartalmaz, amelyek egymásra épülve biztosítják a növények minden igényét.

Tovább olvasom a cikket >>