Az albérletek világának egy újabb gyöngyszeme.

Vancouver belvárosában kínálták a lakrészt, ami egyszerre borzaszt és kápráztat el. A leleményesség határtalanságát bizonyítandó igen csalogató szöveggel próbáltak albérlőt találni a beágyazott fürdőszobába.

A szokatlan ingatlanhirdetés szerint ez a helyiség ideális otthona lehet egy személynek, aki szeretne a kanadai kikötővárosban élni megfizethető áron. Bár fürdőszobának tényleg méretesnek számít a maga 15 négyzetméterével, de az, hogy be tudtak oda tenni egy ágyat, még nem tette igazán lakássá.

Persze a hongkongi koporsókabinokhoz képest valóban vonzó ajánlat, de havi 550 dollárért (nagyjából 160 ezer forint), amihez még 3 havi kauciót is kérnek, lehet, hogy kicsit túlzás. Valóban szépen fel van újítva és a hatalmas ablak világossá teszi, de mindez nem feledteti el azt a tényt, hogy az ágy és a vécé igen közel vannak egymáshoz.

A hirdetés végül igen hamar lekerült, mert Vancouver városa törvényileg szabályozza, hogy egy otthonnak legalább 23 négyzetméteresnek kell lennie ahhoz, hogy mikroháznak lehessen tekinteni, arról nem is beszélve, hogy a fürdőszobát ajtóval kell elválasztani a többi helyiségtől, aminek ez nem felel meg.

Forrás: OddityCentral