Csak egy jó ötlet, némi leleményesség és persze pénz kell hozzá.

Laura Evans és párja, Ed Knight úgy döntöttek közösen, hogy egy hatalmas összegű hitel helyett inkább a pénztárcájukhoz igazítják az otthonteremtést. A nagy ház helyett ezért inkább egy furgont választottak, ami szűkös ugyan, de mégis kényelmes egy utazással teli élethez.

Napi nyolc órán keresztül dolgoztak az átalakításon nyolc héten át. Igyekeztek minél több természetes anyagot felhasználni, és sok mindent vettek másodkézből használtan. A tűzhelyet és pár dolgot vásárolták csak újonnan, de így is sikerült rengeteget spórolniuk. Az eredmény pedig lenyűgöző lett!

Az átalakított furgonban van egy pici konyha, és egy ágy, és a csillagos eget is nézhetik a tetőablakon át. Az energiaellátásról napelemek gondoskodnak, így működik a hűtő, a LED-világítás és ez elektromos vízpumpa is. Hátránya, hogy nem lehet benne felállni, de a maga kempinghangulatával egy pár életének bizonyos szakaszán remek lehetőség.

Idővel Laura és Ed is kinőtte a gurulós kuckót és némi haszonnal túladtak rajta, de a maga nemében nagyon inspiráló, amit közösen alkottak.

Forrás: Metro