Az 1984-ben bemutatott horrorfilm ikonikus házát lehet most megvásárolni.

A Los Angelesben található 2700 négyzetméteres, kétszintes, három hálószobás (mindegyikhez külön fürdőszoba is tartozik), holland gyarmati stílusú fehér ház nagyjából 1 milliárd forintért várja új tulajdonosát.

A 2000-es években újították fel az épületet, már csak kívülről emlékeztet a horror helyszínére. A főépületben tágas konyha, lakosztályok és mosókonyha található boltívekkel, a padló pedig diófából készült.

Ha Ön is gondolkozik rajta, hogy eladja az ingatlanát, akkor (magánszemélyként) ingyenesen meghirdetheti Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján, ráadásul a megveszLAK.hu-n közel 40 000 eladó ház hirdetés között tud keresgélni, hogy új otthonra találjon.

Kétségtelenül Freddy Krueger az, aki miatt ez az egyébként átlagos luxusvilla különlegessé válik. Ezt az ingatlanosok sem felejtették el, így természetesen a jelmez sem maradhatott el a fotózáshoz. Kevésbé okoz rémálmokat, ahogy a gonosztevő békésen ücsörög a fotelban vagy a kádban.

A melléképület egy különálló vendégház, amiben konyha és fürdőszoba is található, ráadásul fedett a terasszal is rendelkezik. A kertet medence és citrusfák teszik hangulatosabbá.

Így már nem is olyan félelmetes, pedig sokakat nem hagyott aludni a pengékkel kirakott kesztyűvel gyilkoló torz alak története, ami akkoriban hatalmas sikert aratott. Hat folytatás készült belőle, de azok közel sem olyan emlékezetesek, mint az első, ahol Johnny Depp is debütált.

Forrás: New York Post, képek: Douglas Elliman PR

Ha Ön is gondolkozik rajta, hogy eladja az ingatlanát, akkor (magánszemélyként) ingyenesen
meghirdetheti Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján, ráadásul a
megveszLAK.hu-n közel 40 000 eladó ház hirdetés között tud keresgélni, hogy új otthonra találjon.