Dísszé avanzsált.

Józan Zsuzsa tönkrement cipőjéből alkotott valami újat és egyedit: szörnyet formázó díszt. A következőkben Zsuzsától ismerhetjük meg a teljes történetet.

Az ötlet igazából onnan jött, hogy nekifogtam rendet tenni a cipőim között, és szomorúan konstatáltam, hogy ennek a cipőmnek annyi. Aztán amikor megnéztem mennyire rossz a helyzet, mármint javítható-e, megláttam benne a lehetőséget, ahogy levált a talpa, szinte könyörgött, hogy vicsorító vigyort varázsoljak neki.

Amire szükség volt

Két darab mozgó szemecskére, műanyag fogakra (halloween tökhöz lehetett kapni, azt hiszem a Tesco-ban) és némi művérre, valamint ragasztópisztolyra.

Így készült

Először a fogakról levágtam a felesleges műanyag részt, aztán odapróbáltam, hogy mégis hogy fog kinézni. Azután szépen sorban a helyükre ragasztottam őket, majd a két kis mogószemet. Végül ecsettel felkentem a művért a fogakra.

Amire figyelni kellett

Hogy ne égessem meg magam a forró ragasztóval, de ez általában elkerülhetetlen. Főleg, hogy három gyerekem van és akaratlanul vagy készakarva is meglöknek.

Gyorsan készen lett

Ha leszámítom azt az időt, amit pluszban adtak hozzá a kis kontárjaim, mert: anyaaaa, ez mi? És már 4 fogat kiszedtek…

Szóval szerintem a tervezéstől a kivitelezésig max. fél óra lehetett elkészíteni, beleértve ugye amíg felmelegedett a ragasztópisztoly stb. Amikor alkotok, elrepül az idő, máshol járok olyankor.